En tandläkare på Gotland

Hej! Det är viktigt att ta hand om sina tänder, och det viktigaste jobbet gör man hemma när man borstar två gånger om dan och inte glömmer av att göra rent mellan tänderna. Själv använder jag mellanrumsborstar och dagligen sköljer jag med fluor. Hur som helst så är det viktigt att gå till tandläkaren också. Jag går till en tandläkare på Gotland, och mottagningen jag går till heter Din tandhygienist Harriet. 

 

Jag har förstått när jag talar med vänner och bekanta att långt ifrån alla är nöjda med den tandläkare de har idag. Jag brukar då tipsa dem om den här tandläkaren, och också berätta vad det är man kan få hjälp med utöver den reguljära tandvården. Nu tänkte jag att det vore bra om den här informationen kunde nå ut till riktigt många, därav att detta inlägg handlar just om denne tandläkare på Gotland! Din tandhygienist Harriet erbjuder undersökning, tandstensborttagning och polering som ingår i det vanliga utbudet. Därutöver går det att få hjälp med tandblekning, något som blivit allt populärare den senaste tiden. Harriet Croon med sitt företag Din tandhygienist Harriet har många års erfarenhet vilket gör att hon är särskilt lämpad att utföra dessa undersökningar eller behandlingar, och därutöver kan hon också hjälpa till med komplex tandvård. Jag vill rekommendera er som söker efter en riktigt duktig tandläkare på Gotland, att vända er till Harriet. Är ni intresserade av att få veta mer, besök då hennes hemsida, eller ring till företaget och ställ era frågor. Jag har riktigt på känn att ni kommer att bli lika nöjda som jag, om ni väljer att gå dit! Det var nog allt jag hade att säga om det här företaget, ha en fin dag nu!