Ett åkeri i Karlstad

God eftermiddag på er alla läsare och riktigt kul att ni tar er tid att läsa i bloggen. Det är en vacker vårdag här i Karlstad och jag har precis kommit hem efter att ha varit på gymmet och tränat. Det har varit extremt tufft och mycket att göra de senaste månaderna med företagsflytten. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat ett åkeri i Karlstad som heter Henry Nybergs Åkeri. 

 

Det var en helt suverän hjälp som jag fick av det här företaget. Att flytta ett helt företags inventarier kan vara hemskt betungande, men i och med att jag anlitade Henry Nybergs Åkeri så slapp jag slita ut mig totalt, och slapp också känna mig som ett vrak. Det har nu gått ett halvår sedan företagsflytten. Jag flyttade in i de nya lokalerna efter att vi huserat de senaste åtta åren på det gamla stället som vi till sist växte ur. Företagets gamla lokaler skulle tömmas på allt! Tack vare att Henry Nybergs Åkeri har hjälpt mig, gick det ändå rätt så bra även med allt det andra. De som jobbar på detta åkeri i Karlstad arbetade målinriktat, snabbt och effektivt. Sak efter sak lämnade lokalerna och stuvades in i en långtradare. Förvånansvärt snabbt så var det tömt, och transporten på väg. Nu återstår inte så mycket, för det mesta har kommit på plats på det nya stället och det börjar bli som jag vill ha det. Jag är mycket belåten för all den hjälp jag fått av Henry Nybergs Åkeri, och kan verkligen rekommendera även er att anlita dem! Tack vare den fina hjälp som de ställt upp med, och till en rimlig kostnad så slapp jag både att slita ut mig och att bli ruinerad. Behöver ni ett åkeri i Karlstad rekommenderar jag er just detta!