Massör i Vasastan

Varmt välkomna till bloggen alla mina fina läsare. Nu är jag i Stockholm på några dagars jobb igen. Jag är i vår vackra huvudstad några dygn varje månad och det är mest jobb när jag är här men jag försöker ändå hitta på något de få timmar jag ändå har ledigt. Min arbetsgivare har en liten lägenhet mitt i city och det är nära till allt och jag har hittat en massör i Vasastan. Jag har problem med ryggen och har haft det i flera år. Det enda som fungerar är massage och jag går till Queenna Spa Salong där man finner denne massör i Vasastan och får en ryggmassage som varar i 45 minuter varje gång jag är i Stockholm. 

 

Jag har gjort det här till en rutin som jag inte vill vara utan. Det här är höjdpunkten varje gång jag kommer till huvudstaden, att få gå till denna massör i Vasastan. Dels ger det mig lindring för min onda rygg, och dels blir det ett avbrott i min hektiska tillvaro som i stort sett bara består av jobb. Jag tror att väldigt många människor skulle må gott av att få massage och varför inte gå till denna massör i Vasastan. Queenna Spa salong passar bra för alla i Stockholm men även för er som bara är i Stockholm tillfälligt. Nu är det inte bara massage som erbjuds utan även en del skönhetsbehandlingar som manikyr och pedikyr och vaxning. Så Queenna Spa Salong är ett företag både för dig som vill få hjälp av en massör i Vasastan eller få vackrare händer eller fötter eller bli av med oönskad hårväxt. Jag tycker mycket om Queenna Spa Salong och vill varmt rekommendera er läsare att gå dit.